Un titluar al Stelei: „Vreau să plec în străinătate” - LOOKPLUS
Un titluar al Stelei: „Vreau să plec în străinătate”

Un titluar al Stelei: „Vreau să plec în străinătate”

Deşi îi expiră contractul în vară, Alexandru Prepeliţă nu a primit ofertă de prelungire din partea campioanei. În aceeaşi situaţie se află şi Arlauskis, Szukala, Latovlevici şi Sânmărtean.

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Prepeliţă este unul dintre oamenii de bază a lui Costel Gâlcă la Steaua. Cu toate acestea, conducerea echipei din Ghencea nu i-a propus prelungirea contractului, astfel că mijlocaşul poate negocia din iarnă cu orice altă echipă. Ajuns în vara lui 2011 la Steaua, Prepeliţă a lasat să se înţeleagă că ia în calcul posibilitatea de a părasi campioana, dar totodată şi-a demonstrat devotamentul pentru „roş-albaştrii” şi a dat asigurări că va pleca doar la un club din străinătate şi nu la o altă echipă din România.

„Iubesc acest club şi mă simt foarte fericit la Steaua. Nu s-a pus problema să negociez cu altcineva în ultima vreme, nici din străinătate şi, mai ales, din ţară. Pentru mine, Steaua este prima opţiune şi mi-aş dori să continuăm colaborarea şi în anii ce urmează. Dacă nu va fi cazul, voi căuta să semnez cu un club din străinatate şi nu se pune problema să merg la vreo echipă din România”, a declarat Prepeliţă, pentru site-ul oficial al Stelei.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca