Un pas uriaş spre calificare! I-am bătut pe greci! - LOOKPLUS
Un pas uriaş spre calificare! I-am bătut pe greci!

Un pas uriaş spre calificare! I-am bătut pe greci!

România a învins Grecia cu 1-0, în deplasare, în primul meci din campania de calificare la Euro 2016. Marica a înscris singurul gol al meciului din penalty şi a fost eliminat în minutul 54.

România şi Grecia au început confruntarea de pe arena Karaiskakis într-o atmosferă de amical de vară, dar miza meciului a marcat fiecare duel. Deşi jocul nu o anunţa, România a reuşit să deschidă scorul în minutul 10. Chipciu a obţinut un penalty, transformat cu siguranţă de Marica. Elenii au părut că nu îşi revin după golul încasat şi nu şi-au creat nicio ocazie de gol. Prima repriză s-a încheiat cu uriaşa şansă ratată de Dragoş Grigore. Fundaşul a reluat cu capul un corner executat de Maxim, dar Karnezis a fost la post şi i-a salvat pe greci.

A doua repriză nu a început deloc bine pentru „tricolori”. Marica a primit al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la cabine din minutul 54. Obligată de inferioritatea numerică să se apere cu întreg efectivul, România nu şi-a mai creat ocazii de gol şi a cedat deliberat posesia. Singurele tentative ale lui Chipciu şi Stancu au venit pe contraatac. Nici elenii nu au punctat la capitolul precizie, dar au fost la un pas de egalare în minutul 88. Manolas a deviat balonul cu capul, iar acesta a lovit bara şi a ricoşat înapoi în teren.

România începe perfect campania de calificare la Euro 2016. „Tricolorii” au obţinut toate cele trei puncte din Grecia, echipă considerată favorită la câştigarea grupei.

7 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca