Un nou dosar penal pentru Borcea! Sute de pastile psihotrope au fost găsite în celula fostului dinamovist!

Un nou dosar penal pentru Borcea! Sute de pastile psihotrope au fost găsite în celula fostului dinamovist!

Problemele continuă pentru Cristi Borcea. Fostul acționar al lui Dinamo s-a ales cu un nou dosar penal, după ce în celula sa au fost găsite sute de medicamente, care puteau fi luate doar pe bază de rețetă de la psihiatru.

În celula lui Borcea s-au găsit 443 de comprimate, medicamente psihotrope (medicamente care acționează asupra psihicului, n.red.). „S-a constatat că la data de 22.07.2014, când se afla în custodia Penitenciarului Poarta Albă, a fost supus unei percheziţii în urma căreia în bagaje s-au găsit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un număr de 443 de pastile de medicamente psihotrope‎ (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)”, se arată într-un raport al Corpului de Control al ANP, citat de România TV.

„Cantitatea mare de substanţe psihotrope găsite asupra deţinutului nu se justifică. În plus, între cele 3 opisuri de medicamente ce îl privesc pe deţinutul Borcea Cristian existente la fişa lui medicală există mari discrepanţe ce nu pot fi justificate în ceea ce priveşte medicaţia psihotropă”, se mai arată în raport.

 

27 ianuarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca