Un dinamovist l-a scos din sărite pe Mulțescu: „Cum adică?” - LOOKPLUS
Un dinamovist l-a scos din sărite pe Mulțescu: „Cum adică?”

Un dinamovist l-a scos din sărite pe Mulțescu: „Cum adică?”

Mijlocașul lui Dinamo, Valentin Lazăr, declarase că-i datorează totul lui Flavius Stoican și inclusiv performanțele obținute se leagă doar de numele său. Faptul că nu a vorbit deloc despre Gigi Mulțescu l-a enervat teribil pe actualul antrenor al Petrolului.

Gheorghe Mulțescu l-a adus pe Vali Lazăr la Dinamo anul trecut, de la Sportul. Înainte, tot acesta îl ceruse la Sportul, în 2011, când Lazăr activa în Liga a 3-a, la Chimia Brazi. Mijlocașul lui Dinamo a uitat de acest lucru și a ținut să-i mulțumească zilele trecute lui Flavius Stoican, căruia „îi datorează totul”. Acest lucru l-a deranjat pe Mulțescu.

„Mă deranjează că Lazăr a spus așa ceva. Cum adică îi datorează totul lui Stoican? Chiar am vorbit cu el și mi-a explicat că trebuia să spună asta, deoarece se afla într-o situație dificilă. Eu l-am adus la Sportul de la Divizia C, l-am băgat să joace, apoi l-am adus la Dinamo. Am contribuit la creșterea unui jucător și am o satisfacție, chiar dacă puțin cam târziu. Avem speranțe că totuși se va dezvolta cum trebuie”, a declarat antrenorului Petrolului, care o va întâlni pe Dinamo duminică, la ora 20.30, în direct pe Look TV.

28 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca