Uluitor! Real Madrid va primi o căruță de bani de la FIFA pentru un jucător accidentat - LOOKPLUS
Uluitor! Real Madrid va primi o căruță de bani de la FIFA pentru un jucător accidentat

Uluitor! Real Madrid va primi o căruță de bani de la FIFA pentru un jucător accidentat

Madrilenii l-au pierdut pe Luka Modric pentru trei luni, dar vor încasa suma de 1,6 milioane de euro de la FIFA, informează spaniolii de la as.com.

Deoarece accidentarea lui Modric s-a petrecut în timp ce evolua pentru echipa naţională, în partida Italia – Croaţia, Real Madrid va fi recompensată financiar de FIFA, datorită asigurării din cadrul Programului de Protecţie a cluburilor. Astfel, spaniolii vor primi suma de 1,6 milioane de euro, calculată în funcţie de salariul fotbalistului şi perioada care va lipsi de pe teren.

Croatul are ruptură de tendon femural şi va reveni pe teren cel mai devreme în februarie 2015, iar un aliniat din cadrul Programului de Protecţie arată că „acei internaţionali care se accidentează în partidele care se regăsesc în calendarul FIFA şi care rămân în afara gazonului mai mult de 28 de zile consecutive, au dreptul să primească recompensa finaciară prevăzută de asigurare”.

Ţinând cont de salariul anual al croatului, 4 milioane de euro, echipei de pe „Santiago Bernabeu” îi revine suma de 1,6 milioane de euro.

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca