Ultimul tren spre primăvară! "Trebuie să câştigăm neapărat cu Aalborg!" - LOOKPLUS
Ultimul tren spre primăvară! „Trebuie să câştigăm neapărat cu Aalborg!”

Ultimul tren spre primăvară! „Trebuie să câştigăm neapărat cu Aalborg!”

Steliştii au plecat astăzi în Danemarca, de unde speră să se întoarcă cu o victorie care le-ar asigura prezenţa în primăvara europeană.

„Roş-albaştrii” îşi joacă mâine seară o carte importantă în vederea calificării în 16-imile Europa League. Campionii României sunt obligaţi să câştige contra lui Aalborg pentru a obţine biletele pentru primăvara europeană. În tur, trupa lui Costel Gâlcă s-a impus cu 6-0. Pentru meciul de joi, de la ora 20.00, Steaua nu va conta pe Lukasz Szukala şi Andrei Prepeliţă, ambii suspendaţi.

„Mergem să câştigăm această partidă pentru a nu mai avea emoţii în ceea ce priveşte calificarea în primăvara europeană. Nu vrem să depindem de alte rezultate. Va fi un meci greu, Aalborg e o echipă de moral, s-a văzut şi aici în prima repriză. În momentul în care primesc gol au o derută în joc şi sper ca mâine seară să dăm noi primul gol, iar atunci şansele noastre de calificare devin foarte mari”, a declarat Helmuth Duckadam la plecarea în Danemarca.

„Aş prefera să câştigăm, nu contează cine înscrie. Trebuie să ne întoarcem cu o victorie”, a atenţionat şi Claudiu Keşeru.

Steaua se situează pe locul 2 în grupa J, cu 7 puncte, la doar o lungime distanţă de Aalborg, ocupanta poziţiei a treia. Liderul grupei e Dinamo Kiev, cu 9 puncte, în timp ce Rio Ave se clasează pe ultimul loc, cu doar un singur punct adunat după 4 jocuri.

26 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca