Ultima oră! S-a deschis un dosar penal in rem după decesul lui Ekeng

Ultima oră! S-a deschis un dosar penal in rem după decesul lui Ekeng

Cazul decesului lui Patrick Ekeng va fi investigat de către Ofiţerii Serviciului-Omoruri. S-a deschis dosar penal, în prima instanţă fiind vorba doar de o investigaţie in rem, care vizează condiţiile în care a murit jucătorul.

Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren în timpul partidei dintre Dinamo şi Viitorul, încheiată cu scorul de 3-3. Ambulanţa a pătruns pe teren după aproape 3 minute, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Fotbalistul a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, iar după mai bine de o oră în care jucătorul a fost resuscitat, oficialii celor de la Dinamo au anunțat că Ekeng a încetat din viață!

Conform Digi 24, s-a deschis dosar penal în cazul morţii camerunezului. Este vorba despre o investigaţie in rem, care deocamdată va stabili doar condiţiile în care a murit jucătorul de 26 de ani.

Cazul va fi investigat de către Ofiţerii Serviciului-Omoruri, după ce au existat informaţii că ambulanţa prezentă la locul tragediei nu era echipată corespunzător. „A fost adus cu o ambulanţă fără manevre de resuscitare, din câte ştim. În stop cardio-respirator la Camera de Gardă. S-au iniţiat manevre de resuscitare, care au durat o oră şi 30 de minute. Au rămas fără rezultat”, a declarat Cristian Pandrea, medic la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Poliţiştii anchetează şi de ce ambulanţa a intrat pe teren abia după trei minute pentru a începe manevrele de resuscitare, dar şi cum organizatorii au permis ca partida să se dispute, deşi ambulanţa de la stadion nu era dotată cu defibrillator.

Medicul lui Dinamo, Liviu Băltineanu, a susţinut că lui Ekeng i-au fost aplicate primele măsuri de resuscitare chiar pe gazon. „Da, primul lucru se face masaj. Se eliberează căile respiratorii. Se face masaj cardiac. I s-a făcut şi pe teren, chiar de mine”, a precizat Bătineanu.

7 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca