Ultimă oră! Becali a câştigat războiul cu Armata: „Au cedat palmaresul”

Ultimă oră! Becali a câştigat războiul cu Armata: „Au cedat palmaresul”

Cristian Gaţu este de partea lui Gigi Becali în conflictul cu Armata. Fost comandant la CSA în perioada în care secția de fotbal s-a desprins de Ministerul Apărării Naţionale, Gaţu susţine că MApN a cedat tot patrimoniul către FC Steaua, inclusiv palmaresul şi folosirea pe durată nelimitată a stadionului din Ghencea.

„În 1998 am fost informați de FRF că trebuie să rupem legăturile cu MApN, pentru că FIFA și UEFA interziceau ca echipele să aparțină de un minister. Eu m-am ocupat de tot ceea ce a însemnat această rupere. Am înființat o organizație non-profit, AS FC Steaua București, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durată nelimitată a stadionului. Președinte trebuia să fie Emerich Ienei, dar el a preferat să rămînă director tehnic la FRF. Astfel, l-am numit pe Viorel Păunescu, care era sponsor și apropiat de echipă”, a explicat Gaţu, conform Evenimentul Zilei.

„Eu sunt dezamăgit de această situație. Steaua lui Gigi Becali este aceeași care a fost tot timpul. Este aceeași cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor. Nu știu ce se urmărește acum. În plus, Armata nu are bani pentru a susține echipa de fotbal”, a adăugat fostul mare handbalist.

9 februarie 2016

Un comentariu To “Ultimă oră! Becali a câştigat războiul cu Armata: „Au cedat palmaresul””

  1. Ar fi bine sa se termine odata telenovela cu marca palmaresul si etc sa fíe numai pentru binele echipei ca doar nu generalii au jucat pe atunci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca