Trebuie să le încerci! Arome speciale de iarnă, în cappuccino și cocktail (VIDEO) - LOOKPLUS
Trebuie să le încerci! Arome speciale de iarnă, în cappuccino și cocktail (VIDEO)

Trebuie să le încerci! Arome speciale de iarnă, în cappuccino și cocktail (VIDEO)

Atmosfera de sărbătoare nu este dată doar de brazi împodobiți și beculețe colorate. Un miros special sau o anumită aromă te poate duce cu gândul la o iarnă de poveste. Așa se întâmplă și când guști dintr-o prăjitură cu măr copt sau o băutură cu scorțișoară. Iar opțiunile sunt nenumărate.

Iată câteva dintre ele.

Cappuccino-ul obişnuit se face cu 1 shot sau 2 de esspresso. Pentru o aromă mai specială se pot adăuga siropuri cu diferite arome, respectiv turtă dulce, aromă de castane şi aromă de măr copt. Se mai pun scorţişoară şi diverse elemente de decor.

Și chiar dacă este iarnă, nu trebuie să renunțați cu totul la băuturile reci și la cocktailuri. Mai ales că barmanii au pregătit rețete cu totul speciale.

„Chiar aici lângă mine aveţi „Botezul”, este un cocktail foarte masculin, care conţine 6 tipuri de alcool. Ideea de bază este că fiind atât de mare e chiar recomandat şi chiar insistăm ca ai noştri clienţi să-l împartă”, a explicat Alexandra, care lucrează în domeniu.

De altfel, băuturile XXL sunt la modă în acest an. La fel și aromele exotice, obținute din combinații care de care mai sofisticate. Așa că data viitoare când ieșiți în oraș, nu ezitați să încercați ceva diferit de banala cafea cu lapte.

15 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca