Tragedie în rugby. S-a spânzurat după ce a fost părăsit de logodnică! - LOOKPLUS
Tragedie în rugby. S-a spânzurat după ce a fost părăsit de logodnică!

Tragedie în rugby. S-a spânzurat după ce a fost părăsit de logodnică!

Anthony Hughes s-a sinucis după ce a aflat că logodnica sa a anulat nunta care era programată la finele acestui an.

Rugbistul în vârstă de 30 de ani a căzut pradă unei stări depresive severe și s-a spânzurat la doar patru zile după ce a fost părăsit de Charlotte Thompson. Cei doi s-au logodit în urmă cu un an și ar fi trebuit să se căsătorească la finele lui 2014, însă totul s-a năruit.

Potrivit dailymail.co.uk, fostul jucător al celor de la Wigan St. Pats a mai avut două tentative de sinucidere după ce s-a despărțit de fosta soție și urma un tratament cu antidepresive. Astfel, el a fost salvat de medici în 2005, după încercase să-și pună capăt vieții luând o supradoză, iar anul trecut a fost oprit în ultimul moment de polițiști să sară de pe un pod.

”Anthony a fost uimitor, un tată genial și un partener genial pentru mine, dar depresia l-a cuprins şi totul a fost ca un şoc. N-am realizat că se poate ajunge până aici. Nu e nicio ruşine să recunoşti că ai o problemă, primul pas pentru vindecare e să recunoşti că ai problema Mă ameninţase că se sinucide şi tot îmi dădea mesaje, dar nu îl credeam în stare, dar apoi chiar a făcut-o”, ar fi spus Charlotte Thompson, potrivit jurnaliștilor britanici.

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca