Tot mai mulți români plătesc pentru a-și petrece concediul la sat (VIDEO) - LOOKPLUS
Tot mai mulți români plătesc pentru a-și petrece concediul la sat (VIDEO)

Tot mai mulți români plătesc pentru a-și petrece concediul la sat (VIDEO)

Satele au devenit vedetele destinațiilor de vacanță. Agențiile de turism se întrec tot mai mult în oferte pentru locuri de basm de la țară.

Cei care doresc să descopere frumusețea vieții la sat și tradițiile din zonele rurale au acum la dispoziție programul „Vacanţa la ţară”. Preţurile pornesc de la 175 de lei de persoană, pentru 6 zile de cazare.

Oamenii care nu şi-au luat încă vacanţă şi doresc un concediu relaxant pot alege pensiunile aflate în satele româneşti. Mai ales că acum beneficiază de programul „Vacanța la țară”, ce se va desfăşura până la sfârşitul lunii octombrie. Prin acest program, turiştii pot descoperi viaţa de la sat, ospitalitatea gazdelor, dar şi tradiţiile zonei Bran-Moeciu.

În bucătăriile pensiunilor, bucatele sunt preparate cu grijă, pentru ca oaspeţii să fie pe deplin mulţumiţi.

Printre produsele tradiţionale pe care le puteți degusta se numără brânza de oaie, laptele de casă, renumita tocăniţă de oaie la ceaun şi

cârnăciori făcuţi în casă.

Un sejur de 6 zile la o pensiune de 2 margarete costă 175 de lei, dar prețul poate ajunge și la 290 de lei, la o pensiune de 5 margarete. În program s-au înscris deja peste 70 de pensiuni din Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş şi Neamţ.

 

15 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca