"Țiți" Dumitriu revine! "A fost o chestiune de onoare" - LOOKPLUS
„Țiți” Dumitriu revine! „A fost o chestiune de onoare”

„Țiți” Dumitriu revine! „A fost o chestiune de onoare”

Sursa foto: fanatik.ro

Fostul mare antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a fost chemat de oficialii echipei Inter Clinceni pentru a salva echipa din situația grea în care se află.

După patru etape în a 3-a divizie, Inter Clinceni a adunat doar 1 punct. Antrenorul, în vârstă de 67 de ani, este convins că va face față acestei provocări și va salva situația la Clinceni.

„Am mai fost antrenorul echipei în urmă cu doi ani și jumătate. Mă simt în stare, dacă nu puteam nu mă băgam. A fost o chestiune de onoare… Cred că echipa asta se va ridica și nu va avea probleme cu retrogradarea. În viitorul apropiat vrem să deschidem și o școală de fotbal. Observator LPF puteam să mai fiu, dar s-a coborât vârsta la 65 de ani, fără ca UEFA să ceară asta. Acolo sunt observatori și la 70 de ani, m-am simțit jignit și nu m-am dus la nimeni, nici măcar la Gino Iorgulescu. Dacă făceam un raport la UEFA, probabil că mă reprimeau, dar nu fac eu din astea”, a declarat „Țiți” Dumitriu la Sport Total FM.

Ca antrenor, Dumitru Dumitriu a câștigat trei titluri cu Steaua și a calificat de trei ori consecutiv echipa în UEFA Champions League.

26 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca