Timișoara, călcată în picioare de Viitorul! Bănățenii au încasat o căruță de goluri

Timișoara, călcată în picioare de Viitorul! Bănățenii au încasat o căruță de goluri

Viitorul a făcut instrucție, la Ovidiu, cu ACS Poli Timișoara, scor 5-0!

Show total al puștilor lui Hagi! Jucătorii „Regelui” au înscris o căruță de goluri în poarta Timișoarei! Morar a deschis balul în minutul 11, după o bâlbâială în careul advers. Atacantul a reușit „dubla” după doar 10 minute. A finalizat cu latul, în poarta goală, un atac de manual al echipei sale (’22). Morar nu și-a potolit însă setea de goluri. A bifat „hat-trick-ul”, cu un șut pe centrul porții, în urma unei centrări a lui Vână (’30).

Din marcator, Morar s-a transformat în pasator. Atacantul l-a găsit excelent pe Chițu, care a stabilit scorul pauzei: 4-0!

Puștii Viitorului au făcut spectacol și în actul secund. Florinel Coman și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce a trimis pe sub Straton, ieșit mult dintre buturi (’55). Iancu (’82) și Purece (’87) au ratat și ei două ocazii uriașe pe finalul partidei. Popovici a fost a aproape de golul de onoare, dar Rîmniceanu a avut o paradă de zile mari (’89).

Ca tacâmul să fie complet, Timișoara a terminat meciul în 10 oameni, după ce Artean a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene (’90). Gazdele au solicitat penalty în prelungirile partidei, după o cădere în careu a lui Ganea, dar arbitrul Marius Avram a dictat fault în atac (’90+3).

În urma acestui succes, Viitorul a acumulat 51 de puncte și s-a distanțat astfel la 6 lungimi de Steaua, care va juca în această etapă la Mediaș. De cealaltă parte, Timișoara rămâne pe penultimul loc, cu 13 puncte, și așteaptă cu mari emoții duelurile din play-out.

25 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca