Thriller la Mureş! Steaua s-a împiedicat de ASA, după un meci nebun!

Thriller la Mureş! Steaua s-a împiedicat de ASA, după un meci nebun!

Steaua pierde teren în lupta la titlu. Trupa lui Reghe nu a reuşit decât un egal în deplasarea de la ASA Târgu Mureş, scor 1-1.

După un început mai bun al vicecampioanei, mureşenii au solicitat un penalty la un duel între Surdu şi Moke, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue. Reluările TV arată însă că ardelenii trebuiau să primească lovitură de pedeapsă (‘9). Steliştii s-au năpustit asupra porţii adverse, ratând ocazii monumentale. Cea mai importantă ocazie a irosit-o Boldrin, al cărui şut din lovitură liberă a fost respins de sub transversală de Mingote (’26). La reluare, Surdu a fost iertat de eliminare, după un fault dur asupra lui Bourceanu (’28).

Surdu a fost de altfel şi cel mai periculos om al gazdelor. Fostul stelist a avut în două rânduri golul în bocanc, dar a fost lipsit de inspiraţie la finalizare (’48, ’54). A venit rândul oaspeţilor să cerşească un penalty, la un contact între Candrea şi De Amorim, însă nici de această dată Feşnic nu s-a lăsat înduplecat (’55). Elevii lui Reghe au continuat să preseze la buturile lui Mingote, însă cei care au dat lovitura au fost mureşenii. Kuku a marcat din interiorul careului, la colţul lung, după o acţiune a lui Morar (’74). Boldrin putea restabili egalitatea, dar mingea trimisă de brazilian, din lovitură liberă, a trecut milimetric de vinclul porţii adverse (’80).

Finalul de meci a fost unul incandescent. Steaua a rămas în inferioritate numerică, după ce Jakolis a văzut roşu direct pentru un cot aplicat lui Iacobovic (’83). Chiar şi aşa, trupa lui Reghe a reuşit egalarea în ultimul minut, prin Moke, care a reluat cu capul din doar câţiva metri (’90). Tamaş putea aduce victoria în tabăra echipei sale, dar torpila sa a trecut alături (’90+5). Scor final: 1-1.

23 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca