Tensiuni la Târgu Mureş. Stanciu: „Nu am fost de acord cu aducerea lui Pustai” - LOOKPLUS
on hide">
Tensiuni la Târgu Mureş. Stanciu: „Nu am fost de acord cu aducerea lui Pustai”

Tensiuni la Târgu Mureş. Stanciu: „Nu am fost de acord cu aducerea lui Pustai”

Daniel Stanciu, directorul general al clubului ASA Târgu Mureş, a lansat un ultimatum către membrii Consiliului de Administraţie al clubului. Dinamo îl vrea în „Ştefan cel Mare” şi nu a negat o posibilă plecare.

„Eu sunt director general la ASA Târgu Mureş. Nu am avut niciun fel de tratative cu cei de la Dinamo. Ma interesează ce se întâmplă la ASA. Singurul lucru real este interesul clubului Dinamo pentru mine. Chiar mai există interes de la un club puternic, din Liga I, care încearcă să mă aducă la negocieri. Prioritatea mea este ASA Târgu Mureş, dar depinde ce se va decide în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, de peste câteva zile. Depinde ce-şi propune clubul în partea a doua a campionatului”, a declarat Daniel Stanciu, la Fotbal Plus, pe Look PLUS.

Directorul general al clubului a mărturisit că a fost împotriva aducerii lui Cristi Pustai pe banca tehnică, în locul lui Adrian Falub. „Eu nu am fost de acord cu demiterea lui Adi Falub şi nici cu aducerea lui Cristi Pustai. Asta nu înseamnă că nu am încercat să-mi aduc aportul la rezultatele bune care au urmat. Sunt unele lucruri cu care nu sunt de acord. Am fost foarte dezamăgit că un om important de la ASA, Virgil Lăcătuşu, care m-a ajutat de când am venit, a fost îndepărtat fără acceptul meu. S-au luat decizii peste mine şi s-au întâmplat lucruri care nu sunt normale, din punctul meu de vedere”, a mai afirmat Daniel Stanciu.

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca