Tensiune în Banat! Punct preţios pentru Timişoara, după un meci cu mulţi nervi contra Iaşiului

Tensiune în Banat! Punct preţios pentru Timişoara, după un meci cu mulţi nervi contra Iaşiului

ACS Poli Timişoara a remizat, scor 1-1, cu CSM Poli Iaşi şi a egalat-o la puncte (23) pe Chiajna, care a coborât pe loc de baraj, însă are un meci mai puţin disputat.

Gazdele au început bine partida. Fucek putea deschide scorul, însă șutul său a trecut milimetric alături (’13). Cei care au punctat însă au fost ieșenii. Bole a marcat cu un șut violent la colțul scurt, după o minge degajată excelent de Grahovac și prelungită de Golubovic (’42).

Popa și Neagoe, cu nervii întinși la maximum

După fluierul final al primei reprize, spiritele s-au încins. Ionuț Popa și Eugen Neagoe și-au aruncat replici grele, fiind aproape de bătaie. Cei doi antrenori au fost cu greu calmați de propriii jucători. Totul a pornit pe fondul deciziilor luate de Radu Petrescu, care a tolerat unele intrări dure ale ieșenilor. Și oaspeții au acuzat același tratament. Conflictul s-a stins însă destul de repede.

La reluarea jocului, Timișoara a reușit egalarea prin Fucek, care a trimis pe centrul porții din preajma punctului cu var (’48). Bărbuț putea să-i aducă în avantaj pe bănățeni, dar a tras alături după o acțiune personală de toată frumusețea. Drăghici a avut şi el şansa golului, însă a şutat execrabil dintr-o poziţie excelentă (’87). Scor final: 1-1.

14 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca