Tenismena Richel Hogenkamp, amenințată de un parior nervos: „Dacă te prind, îți rup picioarele, urâto!”

Tenismena Richel Hogenkamp, amenințată de un parior nervos: „Dacă te prind, îți rup picioarele, urâto!”

Richel Hogenkamp a fost amenințată de un parior, după ce sportiva a pierdut în optimile de finală ale turneului de la ‘s-Hertogenbosch.

Tenismena olandeză a cedat în trei seturi în fața croatei Ana Konjuh, scor 6-4, 3-6, 4-6. Imediat după încheierea partidei, Richel Hogenkamp a primit un mesaj dur pe Twitter de la un parior care a pierdut 1.500 de dolari pe meciul respectiv.

„Sper ca toți din familia ta să moară de cancer cerebral. Sper că cineva te va omorî cu două gloanțe! Am pierdut 1.500 de dolari din cauza ta, c***ă nenorocită. Dacă te prind vreodată, îți rup picioarele, urâto! Ești cea mai urâtă persoană pe care am văzut-o”, a scris pariorul pe pagina jucătoarei.

Olandeza nu a rămas indiferentă și i-a oferit replica individului care a amenințat-o. „Mulțumesc pentru dragostea arătată”, a postat Richel Hogenkamp.

17 iunie 2017

Un comentariu To “Tenismena Richel Hogenkamp, amenințată de un parior nervos: „Dacă te prind, îți rup picioarele, urâto!””

  1. Va oferim urgent munca la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca