Tenis la nivel înalt! Iohannis vs Năstase - LOOKPLUS
on hide">
Tenis la nivel înalt! Iohannis vs Năstase

Tenis la nivel înalt! Iohannis vs Năstase

Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, este un pasionat al sportului, iar la o zi după câştigarea alegerilor, acesta s-a relaxat la Sibiu într-o partidă de tenis cu jucătorul Victor Cornea.

În acest context nu ar fi exclusă o partidă de tenis între noul şef al statului şi Ilie Năstase. Fostul număr 1 mondial este dispus să-l înfrunte pe Klaus Iohannis într-o partida de tenis, dacă preşedintele şi-ar manifesta interesul. ”Dacă domnul Iohannis şi-ar dori să joace o partidă de tenis cu mine, aş accepta, de ce nu? Nu ştiu cât de bine joacă dumnealui tenis, dar vom discuta înainte dacă va dori ca partida să fie una la dublu sau la simplu”, a declarat Ilie Năstase pentru sportnews.ro.

„Nasty” nu ar fi la prima demostraţie de acest gen, el a mai jucat tenis cu mari pesonalităţi ale lumii precum Gerhard Schroder, fostul cancelar al Germaniei, Tony Blair, fostul premier al Marii Britanii, George Bush, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii sau Prinţul Albert de Monaco.

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat în autobiografia „Pas cu Pas”, lansată de curând: ”În ultima vreme, mă interesează şi sportul, din ce în ce mai mult. Nu am fost un adept fanatic al sporturilor, dar la un moment dat am simţit nevoia de mişcare, iar un prieten, Marius Vecerdea, fost jucător profesionist, mi-a propus acum patru sau cinci ani să încerc tenisul. Aşa m-am apucat de tenis şi, de atunci, joc de câte ori am ocazia. Cred că joc destul de bine pentru cineva care a început acest sport la 50 de ani, dar nu mă compar cu un jucător adevărat. Joc din când în când cu acest prieten. Câteodată, urmăresc partide de tenis la televizor”.


Preşedintele s-a declarat fanul lui Roger Federer, dar a precizat că o admiră şi pe Simona Halep: „Sunt un fan al lui Roger Federer, sunt un adevărat federerist. Am urmărit-o şi pe Halep în câteva meciuri. Joacă foarte bine şi am impresia că este foarte motivată”.

20 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca