Teja, surprins de Papp: „E fundaşul golgheter” - LOOKPLUS
Teja, surprins de Papp: „E fundaşul golgheter”

Teja, surprins de Papp: „E fundaşul golgheter”

România ocupă primul loc în grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, iar „tricolorii” sunt în „pole-position” pentru calificarea la turneul final. Cu toate acestea, selecţionerul reprezentativei de tineret, Mihai Teja, crede că lupta nu s-a încheiat.

„Încă nu suntem calificaţi, dar mai avem puţin până la a fi matematic siguri. Cred că în proporţie de 80% ne-am asigurat biletele pentru Euro”, a declarat Mihai Teja, selecţionerul reprezentativei Under 21.

Papp e omul momentului. Fundaşul şi-a descoperit pofta de goluri în Liga I şi a continuat forma bună şi împotriva nord-irlandezilor. „Papp este fundaşul golgheter atât la Steaua, cât şi la echipa naţională şi merită felicitat”, a mai spus Teja.

Victoria reprezentativei Insulelor Feroe de la Atena este, fără îndoială, bomba grupei. Claudio Ranieri, selecţionerul elenilor, este la un pas de a fi demis, crede Teja. „Surpriza din Grecia este una uriaşă. Cred că grecii vor să să îl dea afară pe antrenor”, a încheiat fostul antrenor al Universităţii Cluj.

15 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca