Tatuat inclusiv pe globul ocular și limbă. Maniacii tatuajelor s-au întâlnit în Columbia (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Tatuat inclusiv pe globul ocular și limbă. Maniacii tatuajelor s-au întâlnit în Columbia (VIDEO)

Tatuat inclusiv pe globul ocular și limbă. Maniacii tatuajelor s-au întâlnit în Columbia (VIDEO)

Fanii tatuajelor din întreaga lume s-au strâns în Columbia, la cea de a 8-a ediție a Convenției Internaționale dedicate desenelor pe piele. Invitatul special al evenimentului a fost un american care și-a acoperit corpul în totalitate cu tatuaje, inclusiv limba și ochii.

Artiști tatuatori din America Latină și Statele Unite s-au adunat în capitala Columbiei, Bogota, la un eveniment special. Convenția Internațională de Tatuaje a fost o ocazie perfectă pentru cei care și-au dorit un nou desen pe piele.

Invitatul de onoare din acest an a fost Matt Gone, care are 98% din suprafața corpului acoperită cu tatuaje. Nici măcar urechile sau globul ocular nu au scăpat de ace.

Organizatorii spun că tatuajele sunt din ce în ce mai populare.

„Oamenii înțeleg acum că sunt sentimente în spatele acestor tatuaje, că o idee se manifestă și nu este doar ceva specific infractorilor. De ce spun asta? Exemplul clar este, uitați-vă la un meci de fotbal. Mai mult de jumătate dintre jucători sunt extrem de tatuați. Uitați-vă la lumea cinematografiei, uitați-vă la orice. Toată lumea are tatuaje. Tatuajele au cucerit lumea”, a precizat Alejandro Paez, organizator.

Convenția s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile.

Sursa foto: metro.co.uk

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca