Tandemul Dănciulescu – Stoican, managerul şi revelaţia anului - LOOKPLUS
Tandemul Dănciulescu – Stoican, managerul şi revelaţia anului

Tandemul Dănciulescu – Stoican, managerul şi revelaţia anului

Proiectul „New Dinamo” la care a pus umărul Ionel Dănciulesu i-a adus fostului atacant recunoaşterea meritelor. A primit premiul pentru „managerul anului” în vreme ce prietenul său, Flavius Stoican, a primit distincţia de „antrenorul revelaţia anului”.

Dănciulescu a adunat peste 500 de prezenţe, ca jucător, pe prima scenă a fotbalului românesc, dar a recunoscut că s-a adaptat repede la munca de manager. „Trecerea din gazon la birou s-a făcut destul de rapid. Nu am avut probleme cu acomodarea. Aşa cum fotbalul mi-a dat satisfacţii în carieră, sper să dau totul înapoi, în special pentru Dinamo deoarece sunt antrenorul acestei echipe. Le mulţumesc băieţilor, conducerii şi lui Flavius Stoican, care mi-a fost un prieten de nădejde”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Nici fostul tehnician din „Ştefan cel Mare” nu a fost uitat. Stoican a fost recompensat cu premiul pentru „Antrenorul revelaţia anului”. „Este un premiu care mă obligă să revin la astfel de gale. Multumesc pentru încredere. Voi reveni”, a spus răspicat Stoican.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca