Tamuz se vrea golgheter: "Vreau să fiu cel mai bun". Ce zice despre lupta la titlu - LOOKPLUS
Tamuz se vrea golgheter: „Vreau să fiu cel mai bun”. Ce zice despre lupta la titlu

Tamuz se vrea golgheter: „Vreau să fiu cel mai bun”. Ce zice despre lupta la titlu

Toto Tamuz a marcat un gol superb în partida câștigată de Petrolul în fața Universității Cluj (3-0). Israelianul a ajuns astfel la 10 goluri în acest sezon, cu două reușite mai puține decât Claudiu Keșeru, cel care conduce clasamentul golgheterilor.

„A trecut mult timp de când nu am mai înscris, am fost nemulțumiți de noi. E unul dintre cele mai frumoase goluri ale mele, sper să mai am astfel de execuții. Mi-aș dori să ies golgheter, să fiu cel mai bun, dar mai important e să câștige echipa. Mai sperăm încă la titlu. CFR și Steaua sunt două echipe foarte bune, dar noi vom lupta până la capăt”, a declarat Tamuz la Look TV.

Atacantul a comentat și jocul cu „U” Cluj. „A fost un meci greu, ne așteptam la asta, dar e important pentru noi că am câștigat cele trei puncte. Vrem să terminăm turul cât mai sus în clasament”, a transmis Tamuz, care a vorbit și despre posibila plecare a lui Gigi Mulțescu la arabi. „Nu știu dacă domnul Mulțescu va pleca. Sper ca după jocul bun făcut de noi astăzi, să se gândească de două ori înainte să părăsească echipa. Sper să continue aici”, a punctat israelianul.

8 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca