Tamuz dă înapoi după ce își declarase dragostea pentru Steaua: ”Sunt cu sufletul la Petrolul” - LOOKPLUS
Tamuz dă înapoi după ce își declarase dragostea pentru Steaua: ”Sunt cu sufletul la Petrolul”

Tamuz dă înapoi după ce își declarase dragostea pentru Steaua: ”Sunt cu sufletul la Petrolul”

Atacantul israelian al celor de la Petrolul a revenit, după ce afirmase că i-ar plăcea să evolueze la Steaua. Pus sub presiune de fani și de conducerea grupării prahovene, Toto Tamuz a spus că i-au fost răstălmăcite vorbele.

Pătimașii suporteri ploieșteni au luat foc la aflarea veștii că golgheterul echipei ar putea ajunge la Steaua. Pentru a evita un conflict cu fanii, Toto Tamuz a dat înapoi și a arătat cu degetul spre jurnaliștii care ar fi inventat acest subiect.

”Asta e treaba presei, să speculeze și să scrie, dar pe mine nu mă interesează. Nu ştiu nimic despre un posibil interes al Stelei, nu citesc ziarele, pentru că nu știu românește. În privința acestui subiect, lucrurile sunt foarte simple. Eu sunt aici, mă simt bine la Petrolul, așa că sunt cu mintea şi cu sufletul doar la această echipă. Nu vreau să vorbesc despre ceea ce se va întâmpla pe viitor, întrucât, repet, sunt jucătorul Petrolului şi avem un sezon lung de parcurs”, a declarat golgheterul ”lupilor”.

Cu toate acestea, Toto Tamuz nu a semnat prelungirea contractului cu Petrolul și nici nu a dat de înțeles că ține să o facă. ”Poate voi semna prelungirea contractului dacă domnul Daniel Capră îmi va face o ofertă concretă. E normal ca jucătorii Petrolului să fie urmăriți de alte cluburi atâta timp cât echipa joacă bine, câștigă și este pe primele locuri. Când va fi să plec, în viitor, vreau să fie un transfer benefic atât pentru mine, cât și pentru club. Acest al doilea aspect e foarte important pentru mine”, a conchis fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

21 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca