Szalai îi provoacă frisoane lui Piţurcă: „Nu e bine că a revenit” - LOOKPLUS
Szalai îi provoacă frisoane lui Piţurcă: „Nu e bine că a revenit”

Szalai îi provoacă frisoane lui Piţurcă: „Nu e bine că a revenit”

Echipa Ungariei nu mai are secrete pentru Victor Piţurcă. Selecţionerul nostru a studiat meticulos adversara „tricolorilor” şi a tras concluziile. Szalai e pericolul, Dardai e necunoscuta.

Adam Szalai este unul dintre liderii echipei Ungariei. Atacantul celor de la Hoffenheim a revenit la naţională odată cu numirea lui Pal Dardai, în postura de antrenor principal, după ce a refuzat să îmbrace tricoul selecționatei conduse de Atilla Pinter. Atacantul vândut de Schalke cu 6 milioane de euro e principala problemă a lui Piţurcă. „Szalai a revenit în prima etapă. El e unul dintre cei mai valoroşi jucători din echipa Ungariei şi nu e bine că a apărut și acum, împotriva noastră. Sper să îl anihilăm”, a declarat selecţionerul României.

Nici schimbarea de antrenor din tabăra Ungariei nu este văzută cu „ochi buni” de Piţurcă, dar acesta are un „as în mânecă”. „Probabil Dardai nu cunoaşte foarte bine jucătorii români, dar a aflat tot ce trebuie să ştie despre fiecare în parte. Depinde dacă îmi va ghici şi tactica”, a mai spus Victor Piţurcă.

6 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca