Szabo a confirmat că se va despărți de FC Brașov: ”Se pare că a fost ultimul meu meci pe bancă” - LOOKPLUS
Szabo a confirmat că se va despărți de FC Brașov: ”Se pare că a fost ultimul meu meci pe bancă”

Szabo a confirmat că se va despărți de FC Brașov: ”Se pare că a fost ultimul meu meci pe bancă”

Antrenorul celor de la FC Brașov se departe de echipă, după meciul pierdut în această seară la Mediaș, 1-2, cu Gaz Metan.

Adrian Szabo s-a arătat exasperat de ratările echipei sale, care au dus în final la o nouă înfrângere. ”Cred că astăzi am arătat cum nu trebuie să începem un joc. Nimic n-a fost în favoarea noastră. Jucători accidentați, penalty ratat, situații de gol ratate… Nimic nu ne-a ajutat azi, inclusiv noi. Foarte greu au atârnat cele două goluri încasate în debut, s-a văzut asta pe tot parcursul jocului”, a declarat Szabo pentru Look TV.

Tehnicianul ”stegarilor” a evitat să-l critice pe Marian Constantinescu pentru lovitura de la 11 metri ratată. Fair play, Adrian Szabo nu a comentat nici faza la care arbitrul George Găman a anulat un gol Brașovului: ”Suntem supărați pe rezultat, nicidecum pe jucători. Un penalty se mai ratează, totul face parte din joc. Nici n-am întrebat, probabil că a fost o poziție de offside, nu pot să-mi dau seama”.

La final, acesta a confirmat faptul că s-a aflat pentru ultima dată pe banca tehnică a celor de la FC Brașov. ”Se pare că a fost ultimul meu meci pe banca tehnică, nu sunt supărat. Noi, staff-ul tehnic, am reușit o primă parte bună, dar finalul nu a mai fost la fel. Sunt convins că domnul Uhrin va salva echipa, e un antrenor serios”, a încheiat Szabo.

5 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca