Surpriză uriaşă în Banat! Petrolul i-a stricat debutul lui Grigoraş pe banca Timişoarei

Surpriză uriaşă în Banat! Petrolul i-a stricat debutul lui Grigoraş pe banca Timişoarei

Petre Grigoraş a debutat cu o înfrângere pe banca Timişoarei. Bănăţenii au pierdut surprinzător în faţa codaşei Petrolul, scor 0-1.

Gazdele au început în forţă partida. Hernandez putea deschide scorul încă din minutul 6, dar şutul său a trecut pe lângă. Goga a fost şi el aproape de reuşită, însă Cobrea s-a opus (’16). La reluare, Elek a reluat cu capul la colţul scurt, dar goalkeeper-ul oaspeţilor a reţinut (’18).

Cei care au înscris au fost ploieştenii. Astafei a punctat cu un şut la colţul lung (’24). Bănăţenii au avut şansa egalării prin Torres, dar Cobrea a reuşit să respingă de sub bară, în corner (’31).

Gazdele au pus presiune pe oaspeţi şi în actul secund. Elek a avut golul în bocanc, dar a reluat alături din interiorul careului (’52). Atacantul Timişoarei s-a aflat la finalizare şi în minutul 61, când a tras periculos la colţul scurt, punându-l în mare dificultate pe Cobrea! Bărbuţ a trecut şi el pe lângă gol, după ce a trimis puţin alături cu capul (’82).

Timişorenii puteau egala pe final de meci, după ce Alexandru David a fost aproape de un autogol stupid, însă a fost salvat de Cobrea, aflat într-o formă de zile mari (’90)! S-a terminat 0-1, rezultat care aruncă în aer clasamentul play-out-ului.

29 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca