Surpriză uriaşă! Cât s-a terminat amicalul Steaua – Djurgardens şi ce au făcut noile achiziţii ale campioanei

Surpriză uriaşă! Cât s-a terminat amicalul Steaua – Djurgardens şi ce au făcut noile achiziţii ale campioanei

Deşi a condus cu 2-0, Steaua nu a obţinut decât un egal în faţa lui Djurgardens, scor 2-2.

Varela a deschis scorul în minutul 4, după un corner executat de Nicuşor Stanciu. Hamroun a punctat pentru 2-0, cu un şut la colţul lung (’21).

Suedezii au reuşit să revină repede în meci, printr-un gol marcat de Olunga, care i-a întors pe toate feţele pe Tamaş şi Varela (’25). Faltsetas a avut şansa egalării înainte de pauză, dar s-a pierdut cu firea în faţa porţii adverse (’36). Nordicii au restabilit egalitatea pe tabelă în startul actului secund. Berntsen a înscris cu o execuţie de zile mari: şut cu stângul, de la mare distanţă, direct sub transversală (’53)!

Campioana României a răspuns repede. Papp a fost aproape de gol, dar goalkeeper-ul advers a reuşit să pareze lovitura de cap a fundaşului (’57). La reluare, nou-venitul Gebhart a trimis cu capul în bară, dar de la margine se semnalizase offside (’62). Steaua şi-a continuat evoluţia modestă, astfel că partida s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

Echipa de start a Stelei:
Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela, Toşca – Pintilii – Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun – Marica; Rezerve: Poiană – Râpă, Carp, Sulley, Momcilovic, Mihalcea, Bawab, Gebhart, Chitoşcă, Popadiuc.

4 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca