Surpriză mare în Gruia! CFR, ţinută în şah de Petrolul. Clujenii s-au jucat cu ocaziile

Surpriză mare în Gruia! CFR, ţinută în şah de Petrolul. Clujenii s-au jucat cu ocaziile

Petrolul Ploieşti a produs surpriza etapei, după ce a reuşit să obţină un egal pe terenul CFR-ului, scor 0-0.

Prima repriză a fost una săracă în ocazii de poartă. Clujenii au fost singurii care au pus presiune pe adversari. Gazdele puteau deschide scorul în minutul 15, prin Nouvier, care a şutat de la distanţă, dar fără sorţi de izbândă. Oaspeţii au fost aproape de un autogol de generic. Stana a deviat nefericit un balon, însă mingea a lovit bara (’39)! La reluare, Lopez a semnat ratarea meciului! Nemarcat, atacantul a reluat direct în Cobrea, din doar 4 metri!

Ploieştenii au creat panică în careul advers în debutul actului secund. Marc a intervenit excelent la o minge adresată lui Zoubir, aflat într-o poziţie ideală de a marca (’49). „Feroviarii” au replicat prin Goian, dar reluarea sa cu capul nu i-a pus probleme lui Cobrea (’52).

La prima atingere de balon, Bud a avut şansa să deschidă scorul, însă a trimis alături din doar câţiva metri (’58). Băimăreanul a ratat incredibil şi în minutul 67, din poziţie de unu la unu cu portarul advers! Cobrea a avut o paradă uluitoare şi la şutul în forţă al lui Păun (’78). Camora a fost şi el aproape de gol, dar portarul oaspeţilor a reuşit să respingă în corner şutul expediat, din lovitură liberă, de portughez (’86). A fost de altfel ultima ocazie importantă a meciului!

21 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca