Surpriză la Târgu Mureș! ASA câștigă în fața Botoșaniului, cu 2 goluri marcate în nici 2 minute

Surpriză la Târgu Mureș! ASA câștigă în fața Botoșaniului, cu 2 goluri marcate în nici 2 minute

ASA Târgu Mureș continuă să spere la evitarea retrogradării, după victoria în fața Botoșaniului, scor 2-0.

Moldovenii au început în forță partida. Târnovan a scăpat singur cu Mingote, dar goalkeeper-ul gazdelor a reușit să pareze șutul acestuia (‘4). A venit rândul lui Iliev să se remarce. Portarul Botoțaniului a scos de sub bară mingea expediată de Morar din lovitură liberă.

Cel care a spart gheața a fost Kuku. Nigerianul l-a învins pe Iliev cu un șut puternic, din doar câțiva metri (’46). Trupa lui Grozavu nu a apucat să-și revină că Morar a dus scorul la 2-0, după doar câteva secunde. Atacantul a reluat în poartă din 6 metri, fără speranțe pentru goalkeeper-ul oaspeților, rămas fără replică (’47). Morar putea bifa „dubla”, dar Iliev a reușit o paradă de zile mari (’54).

Moldovenii puteau reveni în joc, însă Mingote a scos de sub bară șutul lui Vașvari (’65). Gazdele au rămas în 10 oameni, după ce Ciolacu a văzut al doilea galben și, implicit, pe cel roșu (’77). Oaspeții nu au profitat însă de avantajul numeric, astfel că mureșenii au obținut o victorie care îi menține în continuare în cărțile pentru salvarea de la retrogradare.

4 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca