Surpriză uriaşă la Chiajna! Steaua, îngenuncheată de Concordia

Surpriză uriaşă la Chiajna! Steaua, îngenuncheată de Concordia

Steaua a pierdut surprinzător la Chiajna, scor 0-1, şi poate pierde primul loc în clasament în detrimentul celor de la CS U Craiova.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Neluţ Roşu, în minutul 23. Fotbalistul gazdelor a trimis, cu capul, pe lângă Niţă, profitând de o apărare visătoare a Stelei. Elevii lui Reghecampf au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din ultima vreme şi nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Bălgrădean.

„Sunt mâhnit. Am făcut multe greșeli pe faza de apărare. Cu Chiajna nu trebuia să avem probleme. Fundașul nostru central a jucat la adversari la gol, apoi celălalt nu era în zonă. Cu o asemenea echipă trebuie să ai răbdare și să pasezi. Din păcate, Boldrin, De Amorim și Popa ating de foarte multe ori mingea și întârzie jocul. L-am schimbat pe Toșca pentru că greșise 4 pase la rând. Toșca după ce greșea mingea trebuia să vină înapoi și să blocheze centrările adversarilor, nu cum a făcut la gol. Am tratat jocul foarte ușor. Înaintea meciului le-am spus că trebuie să câștigăm meciul din prima repriză, le-am zis că doar cu dăruință putem învinge. Au fost mulți jucători care n-au jucat ce trebuia. 4-5 jucători au fost foarte slabi. Mai rău de atât nu se poate!”, a răbufnit Reghe la finalul partidei.

Steaua rămâne cu 33 de puncte şi poate fi egalată în clasament de CS U Craiova, dacă oltenii vor trece de Astra Giurgiu. Concordia urcă pe locul 11, cu 16 puncte acumulate în 16 etape.

19 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca