Surpriză în Copou! Cu Ganea pe bancă, ASA a obținut un punct pe terenul Iașiului

Surpriză în Copou! Cu Ganea pe bancă, ASA a obținut un punct pe terenul Iașiului

Ionel Ganea a debutat cu o remiză pe banca celor de la ASA. Mureșenii au scos un punct pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 0-0.

Ieșenii au semnat prima ocazie a partidei, prin Andrei Cristea, care a trimis cu capul alături din doar 3 metri (’11)! Ardelenii au replicat prin Ciolacu, care a reluat mult peste dintr-o poziție favorabilă (’18). Cristea a avut din nou șansa golului, dar Pap a intervenit miraculos (’21). Goalkeeperul oaspeților a parat și execuția lui Bole, scăpat din marcaj (’31).

Ștefănescu a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, nimerind bara după o acțiune personală de toată frumusețea (’41). Nicoliță a testat și el buturile adverse, cu un vole, dar Grahovac a reținut în doi timpi (’42).

Moldovenii au căutat victoria și în actul secund. Bole nu a găsit drumul către gol, trimițând execrabil din interiorul careului (’78). Ferfelea a răspuns cu un șut pe centrul porții, apărat de Grahovac (’79). La cealaltă poartă, Pap era s-o comită, dar Bole a ratat incredibil (’86)! Lemnaru a avut șansa victoriei în prelungiri, însă Frăsinescu a scos de pe linia porții (’90+3)!

În urma acestui rezultat, mureșenii ocupă ultimul loc în play-out, cu 12 puncte, în timp ce ieșenii sunt lideri, cu 30 de puncte.

24 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca