Şumudică, suspendat în Europa? „M-au arestat direct!”

Şumudică, suspendat în Europa? „M-au arestat direct!”

Telenovela suspendării lui Marius Şumudică în cazul pariurilor continuă.

Oficialii FRF au decis să informeze FIFA şi UEFA privitor la suspendarea antrenorului, pentru ca acesta să nu mai poată activa nici pe plan extern. Replica antrenorului a venit imediat, Şumudică fiind revoltat.

„Am tot tăcut până acum, dar arde carnea pe mine. Eu sufăr în momentul de față. Eu am înțeles că mâine vor transmite la FIFA și UEFA decizia în cazul meu pentru a nu putea activa nici în cupele europene. Dacă ei nu apelau la FIFA și UEFA, puteam sta pe bancă la meciurile din Liga Campionilor. Noi suntem mai catolici decât Papa. Pe Buffon, Calcio Poli, nu știu ce… Conte la fel a luat campionatul cu Juventus și nu s-a mai întâmplat nimic. M-au arestat direct. Nu mi-au dat cu suspendare, nu mi-au dat nimic. La prima abatere ei m-au arestat.

De la primul meci din sezon voi fi suspendat 50 și ceva de zile. Nu voi putea intra în contact cu nimeni din echipă. Mi-au luat dreptul la muncă. Cum să-mi interzică mie să fac orice legat de fotbal?! Crezi că pe FIFA îi interesează de Șumudică? O să le dea un răspuns și o să le zică să-și rezolve singuri problemele. Dacă Astra îmi suspendă contractul, eu cum îmi ispășesc pedeapsa? Să mă anunțe și pe mine cineva oficial, pentru că pe mine nu mă mai angajează nimeni. Nu mă pot angaja dacă voi fi suspendat pe o perioadă determinată. Eu vreau să-mi fac suspendarea, dar să-mi răspundă FRF sau cineva la întrebarea mea”, a declarat Şumudică la Radio Sport 1.

16 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca