Șumudică râde! Steaua a rămas la 7 puncte în spatele liderului!

Șumudică râde! Steaua a rămas la 7 puncte în spatele liderului!

Spectatorii prezenți în tribunele stadionului de la Botoșani au avut parte de un meci extrem de spectaculos, cu multe ocazii de poartă.

Cu toate acestea, s-a marcat un singur gol, iar Astra a câștigat o partidă vitală în lupta la titlu.

Prima mare ocazie a meciului a fost ratată de Astra în minutul 51! William de Amorim a reluat cu capul spre poartă, după o centrare excelentă, dar Pleșca a respins cu un reflex de senzație. Gazdele au avut ghinion și au lovit bara de două ori în nici cinci minute! Cabrera (’61) și Matulevicius (’66) au avut golul în bocanc, însă oaspeții au fost protejați de Zeița Fortuna.

Seto și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a luat două cartonașe galbene în două minute (’61, ’63) și moldovenii au început să preseze tot mai hotărâți. Surprinzător, oaspeții au reușit să înscrie în minutul 81, prin Teixeira! Mijlocașul Astrei a profitat de o nesincronizare în apărarea gazdelor și l-a învins cu sânge rece pe Pleșca. O victorie de aur pentru Șumudică în lupta la distanță cu Steaua.

Giurgiuvenii se distanțează în fruntea clasamentului la șase puncte de ocupanta locului secund, Dinamo, și la șapte puncte de Viitorul, Pandurii și Steaua.

19 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca