Șumudică mai speră la calificare: „Avem 25-30% șanse”

Șumudică mai speră la calificare: „Avem 25-30% șanse”

Astra a remizat pe teren propriu contra belgienilor de la Genk, scor 2-2, dar românii au avut un penalty clar la Budescu în prima repriză, refuzat de arbitrul norvegian Svein Oddvar Moen.

Marius Şumudică mai speră la calificare. „E un rezultat injust, mă aştept să fim la un nivel bun pentru retur. Îmi felicit jucătorii, au întors meciul de două ori. Suntem o echipă mică, dintr-o ţară mică. I-am spus și arbitrului norvegian să ne respecte, să ne respecte munca. A fost penalty clar, mi-a recunoscut şi arbitrul că a greşit. Acum şansele de calificare sunt 25-30%. E important să jucăm în play-off. Ar fi extraordinar să ne calificăm. Ar fi a zecea minune a lumii să ne calificăm”, a punctat tehnicianul.

„Şumi” a lămurit şi incidentul cu Sergiu Buş, introdus pe teren în minutul 63 şi scos afară după 17 minute. „A fost o schimbare tactică, dar nu e nicio problemă. Nu am fost mulţumit de el, dar îi va veni rândul din nou. Florea a jucat bine, nu aţi văzut că a dat pasa de gol?”, a concluzionat antrenorul.

16 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca