Şumudică l-a ofertat pe Mutu! Cum a comentat clinciul avut cu Paul Pîrvulescu

Şumudică l-a ofertat pe Mutu! Cum a comentat clinciul avut cu Paul Pîrvulescu

Marius Şumudică a comentat victoria echipei sale în faţa vicecampioanei ASA Târgu Mureş (1-0), însă nu a ezitat să trimită săgeţi către Anghel Iordănescu.

„Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Alibec a demonstrat, încă o dată, că este cel mai bun atacant din țară. Am crezut că va avea plumb în picioare pentru că nu a fost convocat la lot. Dar mă bucur că m-am înșelat. Silviu Lung Jr. a făcut un meci mare. Ceilalți atacanți care au fost convocați nu sunt de valoarea lui Alibec. Alții nu au mai marcat și fac parte din lot. Dar asta este viața. În iarnă a fost nevoie de jucătorii noștri. Acum, nu. Unii cu munca de jos și alții să ia caimacul. Noi am trimis jucătorii în Antalya, acum cu Spania joacă alţii”, a acuzat Şumudică.

A avut un clinci cu Pîrvulescu

Tehnicianul Astrei a explicat şi conflictul avut cu Paul Pîrvulescu, de la finalul partidei. „Nu am avut nici un conflict cu Pîrvulescu. „I-am spus că are gura cam mare. Asta mai trebuia, să mă bat cu Pîrvulescu. Am dat mâna cu el, nimic mai mult. Nu am nici o treabă cu el. Eu nu mai pot face nimic pe teren. Trebuie să stau drept. Kovacs a venit la mine şi mi-a spus că mă dă afară de pe teren la primul gest pe care îl fac”, a răbufnit Şumi.

Îl vrea pe Mutu

Antrenorul giurgiuvenilor a anunţat şi care va fi primul transfer pe care îl va face dacă va rămâne la Astra şi în sezonul viitor. „Vreau să mă bucur de victorie, pentru că pe 23 martie sunt chemat la comisie, cine ştie ce mă aşteaptă. Am avut şi acum contestatari, ce-i drept mai răzleţi. Îmi pare rău că nu l-am luat pe Mutu. Din vară, dacă voi continua la Astra, va fi primul transfer”, a dezvăluit Şumudică.

18 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca