Șumudică i-a făcut praf pe dinamoviști: „Ce mare echipă mai e și Dinamo? Să fim serioși”

Șumudică i-a făcut praf pe dinamoviști: „Ce mare echipă mai e și Dinamo? Să fim serioși”

Nici dinamoviștii nu au scăpat de gura lui Marius Șumudică. Tehnicianul Astrei i-a desființat pe „câini” înaintea meciului cu CS U Craiova, din această seară, de la ora 20:30.

Șumudică este convins că Steaua își va apăra corect șansele în partida cu Gaz Metan Mediaș și nu se va lăsa învinsă pentru a o scoate pe Dinamo din play-off.

„Cine e Dinamo în fond şi la urma urmei? Ce mare echipă mai e? De ce ar încerca Steaua să scape de ei şi să piardă la Mediaş? Să fim serioşi, nu sunt Liverpool sau Dortmund. Există posibilitatea ca Steaua să aibă meci mai greu la Gaz Metan decât cu Dinamo, aduceţi-vă aminte că i-a mai pus probleme Stelei în trecut. Dinamoviştii au pierdut foarte mulţi jucători de valoare, nu mai sunt cei din sezonul trecut. Mi-ar conveni să bată Craiova diseară, dar cred că o să câştige Dinamo. Asta simt eu. Cred că dinamoviştii se vor dărui total pentru că îşi joacă ultima şansă”, a declarat Şumudică.

Tehnicianul a vorbit și despre șansele Astrei de a prinde un loc de play-off. „Suntem pregătiţi pentru etapele care au mai rămas, indiferent de starea terenurilor. Nu e normal să joci pe astfel de terenuri, echipele trebuie să aibă în manualul de licenţiere obligativitatea să deţină sistem de încălzire. Eu trebuie să câştig la Chiajna. E o echipă periculoasă de când a venit Alexa. E un antrenor bun, ştie să dea răutate echipei”, a precizat Şumi.

25 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca