Șumi vrea să scape de firele albe: ”Îmi dau jos podoaba capilară, pun prea mult suflet și albesc” - LOOKPLUS
Șumi vrea să scape de firele albe: ”Îmi dau jos podoaba capilară, pun prea mult suflet și albesc”

Șumi vrea să scape de firele albe: ”Îmi dau jos podoaba capilară, pun prea mult suflet și albesc”

Chiajna lui Marius Șumudică a făcut un meci excelent pe ”Ilie Oană” și a reușit să obțină o remiză, într-un meci pe care ar fi putut chiar să-l câștige, cu puțină șansă. Tehnicianul ilfovenilor a trăit jocul la intensitate maximă, iar la un moment dat i s-a făcut rău.

”Am avut o cădere de tensiune, probabil că au fost niște aritmii, sunt momente normale. Pun prea mult suflet, mă consum mult. Mă gândesc să-mi dau jos podoaba capilară, văd că am albit deja. Asta pentru că mă consum, pun foarte mult suflet”, a explicat Șumudică la flash-interviul de la Look TV.

Marius Șumudică a promis că va rămâne la Chiajna și a ținut să-i laude pe șefii clubului pentru susținerea primită. ”În momentul de față, am o relație excelentă cu conducerea clubului, și mă refer aici și la Cristi Tănase, care e președintele clubului, dar și la primarul Chiajnei. Chiar am o relație extraordinară, dânșii m-au ajutat foarte mult, îmi sunt alături, mă susțin. Eu n-am avut o discuție cu ei pe tema asta, suntem o echipă nouă, cu 18 jucători noi și putem să mai creștem. Nu se pune problema să plec, chiar dacă s-a scris asta”, a dat asigurări Șumi.

8 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca