Stoichiță: ”Steaua zboară cu o singură aripă”

Stoichiță: ”Steaua zboară cu o singură aripă”

Mihai Stoichiță atrage atenția conducătorilor Stelei că au nevoie urgentă de un fundaș dreapta de calitate. În opinia sa, flancul stâng este mult mai valoros decât cel opus.

“Stelei îi trebuie un fundaş bun în ofensivă, nu poți zbura doar cu o aripă. De exemplu, Steaua este foarte periculoasă cu Latovlevici şi Tănase pe partea stângă, pe când în dreapta se bazează pe Adi Popa şi atât”, a declarat Mihai Stoichiță la Fanatik Show, pe Look TV.

Stoichiță îi atrage atenția lui Gâlcă de felul în care pregătește meciurile contra Stelei Gigi Mulțescu, noul antrenor al Petrolului. Cele două candidate la titlu vor avea meci direct etapa viitoare:

”Nu ştiu foarte multe despre această echipă. Dar cred că joacă un fotbal corect, bine poziţionat în teren, nu ştiu dacă au valori individuale. Nu trebuie să avem prea multe emoţii cu ei. Trebuie să fie atenţi doar la fazele fixe, dar Szukala se descurcă foarte bine cu jocul aerian. În meciul cu Petrolul trebuie să fie foarte circumspecţi, deoarece Mulţescu va apela la toate tertipurile pentru a se impune. Voi ţine cu Steaua în această partidă, am slăbiciunea mea pentru ei.”

18 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca