Stoican se transformă într-un războinic: „Voi fi mai al dracului” - LOOKPLUS
Stoican se transformă într-un războinic: „Voi fi mai al dracului”

Stoican se transformă într-un războinic: „Voi fi mai al dracului”

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a fost dezamăgit de atacurile venite la adresa sa în ultima perioadă din partea mai multor oameni de fotbal. Tehnicianul „câinilor” promite o altă atitudine, prin care să le răspundă acestora.

Înfrângerea cu Steaua și apoi imediat cea de pe teren propriu cu Viitorul nu le-au picat bine dinamoviștilor, care trec printr-o pasă proastă și din nou au apărut tensiuni în vestiar.

„Jucătorii mai au nevoie să fie și puțin împinși de la spate, să trag de ei. O să fiu și eu mai al dracului, dar nu e cazul acum. Ei trebuie aduși cu picioarele pe pământ atunci când sunt euforici, când se cred prea buni. Acum e o perioadă mai dificilă și eu trebuie să fiu alături de ei. Trebuie să fim atenți la întăriri, jucătorii care vin trebuie să fie de valoare. Din iarnă vom fi pe o pantă ascendentă”, a spus Flavius Stoican la Fanatik Show, pe Look TV.

Antrenorul celor din Ștefan cel Mare le promite contestatarilor că vor vedea un cu totul alt Flavius Stoican, imediat ce va găsi timp pentru astfel de lucruri: „Eu ca să fiu al dracului, trebuie să am timp, dar am treabă, nu am timp de așa ceva momentan. Unii merită să le răspund. Acum aceste lucruri le-am dat puțin mai deoparte, dar mai încolo o să le dau foc. De când am venit aici, dacă era să le pun la suflet pe toate, explodam până acum. Suntem cu salariile la zi toată lumea, nu există nicio problemă financiară”.

11 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca