Stoican: „Eu nu păcălesc fotbalul. Nu am plecat din cauza rezultatelor” - LOOKPLUS
Stoican: „Eu nu păcălesc fotbalul. Nu am plecat din cauza rezultatelor”

Stoican: „Eu nu păcălesc fotbalul. Nu am plecat din cauza rezultatelor”

Flavius Stoican a părăsit-o pe Dinamo. Deocamdată motivele rămân o enigmă, deoarece nimic nu anunța această despărțire. Tehnicianul a explicat că nu lipsa rezultatelor a dus la plecarea sa și nu a dorit să dea mai multe explicații.

Stoican este istorie pe banca lui Dinamo, iar motivele plecării încă nu se cunosc. După o ședință fulger cu Ionuț Negoiță, antrenorul a decis să plece de bunăvoie, cel puțin aceasta este varianta sa.

„Aș avea o mare, mare rugăminte. Am avut motivele mele și vreau să rămână doar ale mele. A fost o situație mai apăsătoare pentru mine atunci când am venit în fața băieților și le-am spus să țină capul sus și să-și vadă de meseria lor. Sper să reușească, le doresc tot binele din lume, multă baftă. Am ținut doar eu un discurs, au fost jucători precum Lazăr și Alexe, care au spus că vor duce echipa mai sus”, a declarat Stoican.

Stoican a explicat și faptul că nu a fost demis din cauza lipsei de rezultate, deoarece el s-a dedicat total muncii și este mândru de ceea ce a realizat: „Mi-este greu, pentru că sunt un om care mă dedic meseriei, pun suflet în ceea ce fac și sunt mândru când trag linie. Eu nu o să păcălesc niciodată fotbalul. Nu rezultatele au fost cele pentru care am plecat. Îi doresc din suflet viitorului antrenor mult baftă”.

13 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca