Stoican: "Dacă rămâneam la Dinamo, nu aveam rezultate așa rușinoase" - LOOKPLUS
on hide">
Stoican: „Dacă rămâneam la Dinamo, nu aveam rezultate așa rușinoase”

Stoican: „Dacă rămâneam la Dinamo, nu aveam rezultate așa rușinoase”

Dinamo a pierdut umilitor pe terenul Astrei în ultima etapă a turului, scor 1-6. Rezultatul de la Giurgiu l-a șocat și pe Flavius Stoican, fostul tehnician al „câinilor”.

„Am urmărit meciul cu Astra ca un simplu spectator. Pentru jucători şi pentru Danciu îmi doream să fie alt rezultat, ştiam că o să fie un meci greu, dar nu mă aşteptam la acest scor. Știam că nu suntem o echipă cu jucători senzaţionali, dar eram un grup unit. Nu este uşor să te baţi cu echipe care au jucători cu o calitate mai deosebită. Nu pot să găsesc o explicaţie pentru acest rezultat. Eu eram convins că Dinamo putea să facă un joc mai bun. Atunci când am venit la Dinamo am găsit o echipă fără valoare, dar am muncit şi am făcut lucruri bune. Dacă se continua cu mine, reuşeam ceea ce îmi propuneam şi probabil nu aveam rezultate aşa ruşinoase. Eu am declarat că vreau să mă bat pentru campionat şi îmi doream să nu rămân doar cu vorbele. Eu şi domnul Anghelache nu eram pe aceeaşi lungime de undă. Nu îmi doream jucători scumpi, voiam doar ca eu să iau deciziile în legătură cu echipa, să spun cine să plece, cine să vină”, a declarat Stoican la Fanatik Show.

Stoican speră ca foștii săi elevi să-și revină după umilința cu Astra și să termine campionatul cât mai sus în clasament. „Nu mi-ar plăcea ca Dinamo să retrogradeze, sunt cîţiva jucători care meritau să fie pe o poziţie mai bună. Jucătorii sunt cei care suferă cel mai mult atunci când sunt astfel de rezultate. Eu am discutat cu Negoiţă ca să ne batem pentru locul 1, mi-ar plăcea să vină cineva la echipă care poate să se facă înţeles, eu nu am reuşit, deşi am făcut multe lucruri bune acolo. Prin muncă am ajuns cât mai sus, chiar dacă multă lume nu a avut încredere în mine. Nu cred că este o pălărie prea mare pentru Dănciulescu meseria de antrenor, el este un fost fotbalist şi ştie ce trebuie să facă”, a precizat Stoican.

8 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca