Steaua, umilită de Astra! Șumudică e 99% campion!

Steaua, umilită de Astra! Șumudică e 99% campion!

Steaua a fost umilită la Giurgiu de Astra, după un meci senzațional făcut de vedeta Alibec, dar și cu largul concurs al lui Varela, aflat într-o zi groaznică. Mai mult, gazdele au avut două penalty-uri neacordate.

Miza jocului și-a pus amprenta pe Astra și Steaua, cele două rivale sacrificând spectacolul pentru a fi sigure că vor obține victoria decisivă în lupta la titlu.

Gazdele au cerut penalty în debutul partidei, după ce De Amorim a fost blocat de Niță în careu, dar arbitrul Balaj a lăsat jocul să continue (‘6).

Steliștii au protestat și ei vehement în momentul în care Denis Alibec a fost iertat de cartonașul roșu. În minutul 18, atacantul Astrei a fost avertizat pentru un cot aplicat lui Varela în gât, dar a fost iertat de eliminare în minutul 27, când l-a împins violent pe Toșca.

Chipciu a fost aproape de gol în minutul 36, dar Lung Jr. a respins în corner, cu un reflex de excepție mingea trimisă de stelist din 10 metri. În finalul primei reprize, Alibec a profitat de o gafă a lui Varela și a obținut un penalty, care a fost transformat fără emoții de Găman (’45).

Astra a pus presiune pe oaspeți și în repriza secundă. Boldrin a fost faultat în careu, în minutul 63, de Enache, dar centralul partidei nu a acordat nimic, din nou. În minutul 64, Steaua a replicat prin Hamroun, care a catapultat mingea în bară, de la mare distanță!

Tensiunea a atins cote alarmante pe finalul meciului. Ricardo Alves a fost eliminat și trimis în tribună, deși se afla pe banca de rezerve. Reghe şi Şumudică au fost şi ei chemaţi la raport de Cristi Balaj, pentru ca situaţia să nu degenereze.

Alibec a umilit apărarea stelistă când a pasat cu călcâiul pentru Teixeira, iar mijlocașul Astrei a fost faultat de Varela (’77). Alibec a înscris fără emoții și Astra e tot mai aproape de titlu (’78)! Marica a marcats și el în minutul 80, dar golul a fost anulat pentru offside! Alibec putea face 3-0 în minutul 86, când a scăpat singur cu Niță, dar portarul Stelei a respins cu un reflex de handbal. Minutele de final au trecut pe nesimțite și Astra se impune cu 2-0 și este aproape campioană!

Steaua e la 6 puncte distanță cu 3 etape rămase de disputat. Pentru a câștiga titlul, elevii lui Reghecampf au nevoie de 3 victorii, în timp ce Astra ar trebui să piardă 2 meciuri.

16 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca