Steaua tremură! Pandurii câştigă pe terenul Viitorului şi reintră în lupta pentru locul secund!

Steaua tremură! Pandurii câştigă pe terenul Viitorului şi reintră în lupta pentru locul secund!

Pandurii au câştigat cu 2-0 pe terenul Viitorului şi s-au apropiat la doar două lungimi de Steaua, ocupanta locului secund. Gorjenii au adunat 34 de puncte, la fel ca Dinamo.

Trupa lui Hagi a început în forţă partida. Răzvan Marin a şutat violent din afara careului, Stanca a respins în faţă, de unde De Lucas a trimis peste poartă (‘2). Au urmat momente de luptă oarbă la mijlocul terenului, cu multe întreruperi de joc. Oaspeţii au pus în pericol buturile adverse abia spre finalul reprizei. Nistor l-a întins serios pe Buzbuchi, după un contraatac în viteză al echipei sale (’44).

Gorjenii au reuşit să deschidă scorul în minutul 52, prin Hora, care a reluat impecabil cu capul de la 8 metri! Viitorul a răspuns prin Ianis Hagi, al cărui şut din lovitură liberă a fost prins fără emoţii de Stanca (’56). Nistor a dublat avantajul Pandurilor, după o pasă superbă a golgheterului Hora. Mijlocaşul l-a driblat pe Buzbuchi şi a trimis pe mijlocul porţii, între fundaşii echipei gazdă (’67).

Viitorul putea reveni în joc în minutul 85, dar Tănase nu a prins cadrul porţii, deşi se afla într-o poziţie ideală de a marca! A fost de altfel ultima ocazie a meciului. Trupa lui Hagi rămâne fără victorie în play-off, în timp ce Pandurii visează în continuare la locul secund, care să le asigure participarea în preliminariile Champions League.

18 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca