Steaua, pași greșiți cu CSM Poli Iași. Echipă inedită folosită de Reghe

Steaua, pași greșiți cu CSM Poli Iași. Echipă inedită folosită de Reghe

Cu o echipă improvizată din cauza absențelor, Steaua nu a reușit decât o remiză în fața celor de la CSM Poli Iași, scor 1-1, într-un meci restanță din prima etapă.

Vicecampionii au deschis scorul în minutul 20, prin Vîlceanu, care a șutat violent din interiorul careului, sub transversală. Moldovenii au egalat pe finalul primei reprize, după o gafă a lui Niță. Bole a expediat o torpilă de la distanță, goalkeeper-ul stelist a boxat, dar mingea a ricoșat în poarta echipei roș-albastre (’42).

Lucrurile s-au complicat pentru formația lui Reghecampf în actul secund. Onțel a fost eliminat de centralul Feșnic, după un fault dur asupra lui Voicu (’57). Deși a jucat cu un om în minus, Steaua nu a renunțat la ofensivă. Ieșenii au forțat și ei golul izbăvitor, însă tabela a rămas nemodificată până la final.

Echipele de start:

Steaua: Niţă – Vîlceanu (’46 Enceanu), Tamaş, Mitrea, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Aganovic, Boldrin, De Amorim (’89 Mario Mihai) – T. Botă (’46 Onțel)

CSM Poli Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ciucă, Ţigănaşu – Bole, Mitic, Târşă (’89 Chelaru), V. Gheorghe (’55 Piccioni) – A. Cristea (’72 Ciucur)

31 august 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca