Steaua, învinsă de AS Trencin. Hamroun şi Marica au ratat ocazii monumentale!

Steaua, învinsă de AS Trencin. Hamroun şi Marica au ratat ocazii monumentale!

Steaua a încheiat cu o înfrângere stagiul de pregătire din Turcia. Campionii României au pierdut cu 0-1 în faţa lui AS Trencin, deşi slovacii au evoluat cu un om în minus din minutul 64!

Marica a semnat prima mare ocazie a meciului, după ce a trimis direct în portar din doar câţiva metri (‘5). Slovacii au replicat imediat, prin Bero, care a scăpat singur pe contraatac, dar a trimis alături (‘8). A venit rândul lui Adi Popa să se joace cu nervii colegilor săi. Mijlocaşul a avut de două ori şansa golului, prima dată trimiţând peste poartă, iar a doua oară fiind blocat în ultimul moment de fundaşii adverşi (’18, ’26).

La reluare, Marica a avut o nouă oportunitate de a înscrie, dar şutul său a şters bara porţii lui Semrinec (’29). Stanciu (’38) şi Hamroun (’40) nu l-au putut nici ei învinge pe goalkeeper-ul lui Trencin, deşi se aflau în poziţii foarte bune.

Cei care au punctat, însă, au fost slovacii. Maierhofer a deschis scorul cu latul, din apropiere (’44). Van Kessel putea dubla avantajul pentru echipa sa, dar a tras puţin pe lângă poarta lui Niţă (’56). Înainte de ratarea slovacilor, Hamroun a irosit o şansă uriaşă de a restabili egalitatea pe tabelă. Algerianul a şutat, din unghi, la colţul scurt, dar Semrinec a reuşit să respingă (’50).

Hamroun a ratat o ocazie monumentală şi în minutul 61, când a reluat peste, deşi era nemarcat în careu! Trencin a fost nevoită să joace în inferioritate numerică în ultimele 25 de minute, după ce Ibrahim a fost eliminat (’64). Campioana României a vrut să profite de avantajul numeric, însă Marica a ratat incredibil din situaţie de unu la unu cu portarul advers (’69)!

Deşi a câutat golul egalării, Steaua nu a mai rueşit să pună în real pericol poarta adversă, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria slovacilor, scor 1-0.

Echipa de start a Stelei: Niţă – Papp, Tamaş, Varela (cpt.), Toşca – Pintilii – Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun – Marica; Rezerve: Cojocaru – Râpă, Carp, Sulley, Momcilovic, Bawab, Gebhart, Chitoşcă.

REZULTATE STEAUA:

Steaua – Young Boys 2-2
Steaua – Ujpest 2-0
Steaua – Sturm Graz 1-0
Steaua – Ludogoreț 0-3
Steaua – Djurgardens 2-2
Steaua – AS Trencin 0-1

6 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca