Steaua a dominat la Ploiești, a câștigat, și zestrea de puncte crește. Din nou lideri! - LOOKPLUS
Steaua a dominat la Ploiești, a câștigat, și zestrea de puncte crește. Din nou lideri!

Steaua a dominat la Ploiești, a câștigat, și zestrea de puncte crește. Din nou lideri!

Steaua a câştigat, scor 3-2, derby-ul etapei cu numărul 8 din Liga I, disputat în deplasare cu Petrolul Ploieşti. Graţie victoriei, campioana en-titre a acumulat 21 de puncte şi a revenit pe prima poziţie a clasamentului.

Derby-ul etapei cu numărul opt din Liga I, dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua a început cu un moment de întrerupere. Fanii celor două formaţii au aruncat în teren şi între ei cu torțe şi cu scaune rupte, motiv pentru care Cristian Balaj, arbitrul partidei, a fluierat startul meciului cu câteva minute de întârziere. Debutul a fost halucinant. Tamuz şi Rusescu au ratat câte o ocazie uriaşă de gol, la fiecare poartă, în câteva zeci de secunde. Steaua a deschis scorul prin Chipciu. Stelistul l-a învins pe Pecanha cu un şut din afara careului în minutul 14. Doar trei minute mai târziu, roş-albaştri şi-au dublat avantajul, graţie lui Keşeru care a transformat în gol o centrare de geniu, marca Sânmărtean. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 28 prin Toto Tamuz, iar repriza s-a încheiat cu ocazia lui Keşeru, care nu l-a putut învinge pe Pecanha din apropiere.

Startul de repriză secundă a aparţinut Petrolului. Trupa lui Gigi Mulţescu s-a aruncat în atac, iar în cele din urmă a venit şi golul egalizator. Varela l-a scăpat din marcaj pe Toto Tamuz, iar internaţionalul israelian l-a executat pe Arlauskis. Gazdele au mai ratat câteva şanse de gol şi în ciuda cursului jocului, Steaua a înscris, din nou. Varela a profitat de respingerea neinspirată a lui Pecanha şi a împins mingea în poartă, din apropiere.

21 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca