Steaua a devenit, oficial, FCSB! „Este incredibil! A dispărut un nume, un brand!”

Steaua a devenit, oficial, FCSB! „Este incredibil! A dispărut un nume, un brand!”

Steaua se numeşte, începând de astăzi, FCSB. Gigi Becali a fost nevoit să schimbe numele echipei ca urmare a procesului pierdut în faţa Armatei.

„Special am schimbat numele, pentru a lua licenţa pe numele FCSB, ca să fie cunoscut la UEFA, la tragerile la sorţi”, a anunţat Becali.

Vestea că Steaua se va numi FCSB a stârnit rumoare în rândul fostelor glorii ale trupei „roş-albastre”. Miodrag Belodedici este dezgustat de situaţia în care a ajuns cea mai titrată echipă din România. „Este ceva incredibil pentru mine, au reușit să facă să dispară un nume, un brand. Nu ştiu cui trebuie să-i mulțumim pentru că am ajuns în această situație”, a reacţionat Belodedici la Digisport.

„Trebuie să înceapă de undeva și noua echipă. Ion Ion este omul Stelei și Marius Lăcătuș pe care-l știe toată lumea. Va trebui să promoveze din an în an pentru a reajunge ce a fost”, a adăugat Belo.

Şi Vlădoiu a comentat situaţia „roş-albaştrilor”. „Pentru mine, FCSB e Steaua! Chiar am luat ultimul meu titlu de campion cu Pițurcă antrenor în tricoul Stelei”, a subliniat Vlădoiu.

30 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca