Start lansat pentru Dinamo. Nascimento, gol la debutul pentru „câini”

Start lansat pentru Dinamo. Nascimento, gol la debutul pentru „câini”

Start lansat pentru Dinamo în noul sezon al Ligii 1. „Câinii” s-au impus cu 3-0 în fața lui Juventus București, după golurile marcate de Rivaldinho, Nascimento și Nedelcearu.

Gazdele au început mai bine partida. Ciprian Petre a avut în două rânduri șansa golului, reluând milimetric alături de fiecare dată (’16, ’18). Cei care au punctat însă au fost dinamoviștii. Rivaldinho a înscris cu capul, în urma unei centrări perfecte a lui Salomao (’32). Juventus putea restabili egalitatea pe tabelă pe finalul reprizei, dar Penedo a avut un reflex uimitor la torpila expediată de Florin Ștefan (’45).

Elevii lui Daniel Oprița au introdus balonul în poarta „câinilor” în debutul actului secund, dar golul a fost anulat pentru un joc periculos al lui Măzărache asupra lui Busuladzic (’48). Misiunea gazdelor s-a complicat și mai mult odată cu eliminarea lui Mihăescu, care a văzut al doilea galben pentru un fault la mijlocul terenului (’53).

Trupa lui Contra a profitat de superioritatea numerică și a reușit să marcheze și golul doi. Proaspăt introdus pe teren și aflat la debutul în tricoul alb-roșu, Nascimento (foto) a marcat cu șpițul la colțul lung, după o degringoladă în careul advers (’66). Bumba a avut și el golul în bocanc, dar Mingote a respins miraculos mingea expediată de mijlocaș (’80).

Măzărache putea marca golul de onoare al echipei sale, dar a tras lamentabil din interiorul careului, după o acțiune personală (’88). Cei care au închis tabela au fost „câinii”, prin Nedelcearu, care a împins balonul în plasă după o respingere greșită a lui Mingote (’90+3).

15 iulie 2017

Un comentariu To “Start lansat pentru Dinamo. Nascimento, gol la debutul pentru „câini””

  1. Va oferim urgent lucru online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca