Start de sezon demn de o fostă campioană. CFR s-a impus la Galaţi şi conduce Liga I - LOOKPLUS
Start de sezon demn de o fostă campioană. CFR s-a impus la Galaţi şi conduce Liga I

Start de sezon demn de o fostă campioană. CFR s-a impus la Galaţi şi conduce Liga I

CFR Cluj a câştigat partida cu Oţelul Galaţi, scor 1-0. Clujenii au acumulat 19 puncte şi pentru moment s-au instalat în fotoliul de lider al Ligii I. Singurul gol al meciului a fost marcat de Gregory Tade.

Rămaşi fără antrenor, gălăţenii au început meciul curajos. Avdici l-a pus la grea încercare pe Felgueiras în minutul 13. Şutul său de la marginea careului a trecut milimetric pe lângă bara porţii clujenilor. În cele din urmă gazdele au cedat iniţiativa, iar CFR Cluj a pus stăpânire pe meci. Tade a înscris în minutul 27, dar reuşita atacantului a fost anulată din pricina unei poziţii de off-side. Totuși, francezul a reuşit să-şi treacă numele pe foaia marcatorilor. L-a învins pe Plopeanu în minutul 43 cu o lovitură de cap din apropierea punctului cu var.

Insistenţele ofensive ale clujenilor s-au domolit în startul reprizei secunde, dar nici aşa, Oţelul nu a reuşit să ameninţe poarta lui Mario Felgueiras. „Feroviarii” au început jocul de pase şi au impresionat cu posesia, dar ocaziile de gol au absentat complet din meci. Partida s-a încheiat la poarta ardelenilor. Cristi Cristea a centrat, iar veteranul Emil Jula a fost la un pas să ajungă la minge, dar căpitanul lui CFR, Mario Felgueiras, a ieşit decisiv.

20 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca