Sport sângeros. Un jucător de baseball a fost desfigurat, după ce a fost lovit de o minge cu 140 km pe oră (VIDEO) - LOOKPLUS
Sport sângeros. Un jucător de baseball a fost desfigurat, după ce a fost lovit de o minge cu 140 km pe oră (VIDEO)

Sport sângeros. Un jucător de baseball a fost desfigurat, după ce a fost lovit de o minge cu 140 km pe oră (VIDEO)

Unul dintre jucătorii celor de la Miami Marlins, Giancarlo Stanton, a fost lovit în faţă cu mingea, fără intenție, de către Mike Fiers de la Milwaukee Brewers. Au urmat momente cumplite, iar sportivul a fost dus de urgență la spital.

Giancarlo Stanton și colegii săi de la Miami Marlins au trecut prin momente cumplite în timpul meciului de baseball cu Milwaukee Brewers, din cadrul MLB National League. Într-un moment care nu anunța nimic special, Stanton a fost lovit în faţă cu mingea, la o banală aruncare a lui Mike Fiers. Lovit în plină figură de o minge care avea nu mai puțin de 140 de kilometri pe oră, acesta a căzut imediat ca lovit de trăznet.

Au urmat clipe de groază pentru toată lumea, iar meciul a fost întrerupt. Giancarlo Stanton a fost dus de urgență la spital cu multiple fracturi, iar medicii au anunțat că sezonul a luat practic sfârșit pentru sportivul în vârstă de 24 de ani.

Și ca și cum nu ar fi fost suficient, la scurt timp după ce meciul a fost reluat, un alt jucător de baseball de la Miami a fost lovit, e drept că mult mai puțin grav, tot de același Mike Fiers. De altfel, nici sportivul celor de la Milwaukee nu a putut să-și explice ghinionul, însă acest lucru nu i-a oprit pe jucătorii și pe oficialii de la Miami Marlins să-i ceară socoteală, iar situația a fost la un pas să scape de sub control și totul să degenereze într-o bătaie generală.

13 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca